preloader
Scroll to top
© Szigethy Design - Design Bútor --
Megosztás
hu en

Történet


BÚTOROK EXKLUZÍV VÁLLOGATÁSA ÖNÖKNEK

Mindig is szerettem volna projektjeimet csodálatos anyagok beépítésével megvalósítani, egyedi designt képviselő kiváló minőségű bútorokkal, függönyökkel, szőnyegekkel, festményekkel, kiegészítőkkel berendezni, funkcionális formatervezett lámpákkal megvilágítani, tervezőként sajnos nem mindig volt erre lehetőségem, mert az itthon kínálat nem tette lehetővé.

Utazásaim során láttam a hatalmas különbséget a világ más országainak üzleteinek, magazinjainak és a magyar üzletek, magazínok kínálata között.

Az egyik általam tervezett projekt nemzetközi elismerését követően, meghívást kaptam Olaszországban egy rendezvényre, ahol ismert építész belsőépítész tervezők, designerek, valamint híres gyártó cégek tulajdonosai és vezetői találkoztak és mutatták be egymásnak projektjeiket, termékeiket.

Lehetőségem volt bemutatni nekik projektjeimet és megismerkedni velük.

Ezt követően keresett meg több neves gyártó cég tulajdonosa, hogy ismerjem meg jobban termékeiket és kiválasztott termékeket mutassam be és forgalmazzam Magyarországon.

Így kezdtem el a termékek kereskedelmével foglalkozni több, mint 20 évvel ezelőtt.

Eddig főleg projektjeimhez partnereimnek és ügyfélkörömnek forgalmaztam a berendezéseket, lámpákat, textileket és kiegészítőket.

Partnereim, ügyfeleim és barátaim kérésére készítettem el a „diságnbútor” válogatást és készítem ezt követően a gyerekbútor, lámpa, textil, irodabútor, hotelbútor válogatást azzal, hogy lehetőséget biztosítsak a hazai kínálatnál bővebb termékkör megismerésére.

A kollekciókat exclusive, design és bútor fiataloknak csoportosításban találják, hogy mindenki tudjon válogatni a kiváló minőségű és tervezésű, különleges bútorokból, berendezési tárgyakból.

Kérem jöjjenek, ismerjék meg a belsőépítészet és berendezés világában a lehetőséget, amit én megismerhettem és most – folyamatosan, aktualizálva – megosztok Önökkel.

Amennyiben szeretnének értesülni az aktualitásokról és újdonságokról, akkor figyeljék folyamatosan bővülő és frissülő honlapjainkat, valamint iratkozzanak fel a hírleveleinkre.

Amennyiben szeretnék a bemutatott termékeket megvásárolni, írjanak, vagy egyeztetett időpontban keressék fel a bemutatótermemet.

Ragadják meg a lehetőséget, találják meg az Önök világát!

Találják meg mi az a környezetet, amiben jól érzik magukat, amiben szeretnének élni, találják meg a stílust amire vágynak!

Látogassák az oldalt, válogassanak a bútorok és kiegészítők között élvezzék a divatot és a trendeket!

A design bútorok és berendezési tárgyak új dimenziót adnak a tereknek, a legegyszerűbb teret is egyedülállóvá varázsolják, olyan légkört teremtve, ahol érezhetjük, hogy itt vagyunk, élünk és élvezzük ahogy a szépség körülvesz bennünket.

Várom Önöket!
Szigethy Katalin