preloader
Scroll to top
© Szigethy Design - Design Bútor --
Megosztás
hu en

Rólam


ELEGANCIA ÉS LETISZTULT MODERN STÍLUS

Üdvözölöm Önöket a design bútorok gyűjteményében, Szigethy Katalin vagyok építész-dizájner. A projekt fejlesztés, építészeti és belsőépítészeti tervezés, valamint a berendezés területén váltam ismertté.

Számos projekt fejlesztéssel, valamint hotelek, éttermek, irodaházak, magánklinikák, lakóépületek, üzletek … – építészeti és belsőépítészeti tervezésével, berendezésével és megvalósításával jelentős hazai és nemzetközi sikereket értem el.

Szeretek mindent, ami modern, szeretem a kellemes arányokat, az esztétikát, az eleganciát, az érzéseket kiváltó termékeket.

Szívügyem a személynek szóló tervezés, az egyedi stílusok kialakítása és harmónia teremtés.

Az általam tervezett projektekről azt mondják, hogy különleges, egyedi, izgalmas, aktuális és funkcionális.

A projektjeimet meghatározzák a különleges tömegalakítások az egyedi téralakítások, a különleges kiváló minőségű anyagok, új technológiák, formatervezet bútorok, lámpák, textilek és kiegészítők használata.

Tevékenységem során Európa számos országában tanulmányoztam, a tradicionális és aktuális építészeti és design stílusokat.

Tanulmányaim során lehetőségem volt megismerkednem a bútor tervezés és gyártás kiválóságaival és általuk naprakész információm vannak az aktuális trendekről és a várható tervezési irányokról.

Szeretnék segíteni Önöknek, hogy megvalósíthassák álmaikat, ezért a designbútor-szigethydesign.hu weboldalon design bútorok aktuális válogatását mutatom be Önöknek lakóépületek és lakások berendezéséhez.

Célom, hogy a válogatásban megtalálják az Önökhöz legjobban illő stílust, amivel szebbé, barátságosabbá és kényelmesebbé tudják tenni otthonukat, ami csak Önökről szól és csak az Önöké.

Kísérjék figyelemmel a designbútor-szigethydesign.hu honlapot, ahol mindig fogom Önöket értesíteni az aktualitásokról.

A TERMÉKEK MEGVÁSÁRLÁSÁRA A BEMUTATÓTERMEMBEN EGYEZTETETT IDŐPONTBAN VAN LEHETŐSÉG.