preloader
Scroll to top
© Szigethy Design - Design Bútor --
Megosztás
hu en

Elindult weboldalunk!


Köszöntöm Önöket a designbútor honlapon!

Neves bútor tervező designerek által tervezett és ismert bútorgyártók által gyártott „design bútorok” válogatását találják a honlapon, amit Önöknek állítottam össze azzal, hogy megtalálják azt a designt, azt a stílust ami a legközelebb áll Önökhöz.

Folyamatban van a gyerekbútor, lámpa, textil, irodabútor, hotelbútor válogatás is, hogy lehetőséget biztosítsak a hazai kínálatnál bővebb termékkör megismerésére és megvásárlására.

A kollekciókat exclusive design bútor, design bútor és design bútor fiataloknak csoportosításban találják, hogy mindenki tudjon válogatni a kiváló minőségű és tervezésű, különleges bútorokból, berendezési tárgyakból.

Kérem jöjjenek, ismerjék meg a belsőépítészet és berendezés világában a lehetőséget, amit én megismerhettem és most – folyamatosan, aktualizálva – megosztok Önökkel.

Amennyiben szeretnének értesülni az aktualitásokról és újdonságokról, akkor figyeljék folyamatosan bővülő és frissülő honlapjainkat, valamint iratkozzanak fel a hírleveleinkre.

Amennyiben szeretnék a bemutatott termékeket megvásárolni, írjanak, vagy egyeztetett időpontban keressék fel a bemutatótermemet.

Ragadják meg a lehetőséget, találják meg az Önök világát!

Találják meg mi az a környezet amiben jól érzik magukat, amiben szeretnének élni, mi az a stílus amire vágynak!

Látogassák az oldalt, válogassanak a bútorok és kiegészítők között élvezzék a divatot és a trendeket és a minőségi anyagokat és kivitelezést!

A design bútorok és berendezési tárgyak új dimenziót adnak a tereknek, a legegyszerűbb teret is egyedülállóvá varázsolják, olyan légkört teremtve, ahol érezhetjük, hogy itt vagyunk, élünk és élvezzük ahogy a szépség körülvesz bennünket.

Várom Önöket!
Szigethy Katalin